Vi gør din træning enklere.

Vil du blive stærkere? Mere fast? Gå ned i vægt? Lave 100 burbees? Mere overskud i hverdagen?Uanset hvilke mål du har med din træning.

Vi vil hjælpe dig!

Kontakt os på:
4362 1771

BLIV MEDLEM
artikel

opening
provetime
New Fitness Card Banner
senior


Vi træner ikke for at blive yngre vi træner for at blive ældre

box-1

Ab-attack

Dette hold fokuserer på din coremuskulatur – dvs. dine mavemuskler og nedre rygmuskler. Igennem denne time vil du få styrket kroppens kerne og dermed muskelkorsettet, hvilket også vil forbedre din kropsholdning.

Der arbejdes med mange forskellige øvelser og timen varierer hver gang, således at træningen bliver ved med at være både sjov og effektiv. Instruktøren har stor fokus på korrekt teknik, så du er sikret at få det optimale ud af din træning. Timen slutter med en dejlig og grundig udstrækning af hele kroppen.

Boksning

En hård og effektiv time, hvor der varieres meget i træningen. Der køres både slag på sandsæk, kombinationer med makker og forskellige styrke og konditions øvelser undervejs. Alle kan være med på holdet, da træningen let kan tilpasses så nye også kan være med.
Boksning er en motionsform, der både styrker kroppen, øger din forbrænding og forbedrer din koordination samtidig med at det er sjovt og udfordrende.

Step Advanced

Step er en sjov træningsform, der forbedrer konditionen, øger forbrændingen og koordinationsevnen. Der arbejdes med stepbænke, hvor du stepper op og ned til god musik imens du laver en koreografi.Det kan være lidt svært til at begynde med, men prøv det et par gange, så du får basistrinnene på plads. Du vil hurtigt kunne mærke en forbedring, og når først trinene sidder der, kan du rigtig få øjnene op for det fede ved steptimen. Du kan selv variere belastningen ved at ændre bænkens højde.

Aerobic/Styrke

Denne time foregår med god musik i ørene mens vi træner de gode serier så pulsen langsomt stiger. Her lære du at koordinere dine bevægelser så hjerne og krop arbejder sammen. Du bliver udfordret men træningen foregår på basis niveau, så alle kan være med. Du får sved på panden mens du har det sjovt.

De sidste 30 minutter ændres træningen til styrke hvor alle dine muskler bliver arbejdet igennem. Vi laver forskellige øvelser fra gang til gang, men din garanti er at du får arbejdet hele kroppen igennem på timen.

Cirkeltræning i fitness området

Cirkeltræning i fitness området er et super effektivt koncept, hvor du træner med maskiner, frie vægte, stænger, Trx og meget andet udstyr.

Der trænes effektivt i 1 minut for derefter at holde pause – typisk bliver øvelserne gentaget 2-3 gange før vi går videre til næste øvelse.

Effekten af træningen er opstramning, stærkere muskler, bedre kondition, stærkere led og sener.

Du lære at koordinere og bruge din krop. Typisk sidder vi ned hele dagen og får brugt vores hoved, men når du arbejder med kroppen får du åbnet op for den forbindelse så hoved og krop skal kommunikere sammen, hvilket er godt og ikke mindst effektivt mod stress.

Cirkeltræning i salen

Cirkeltræning er en klassisk og super effektiv træningsform, Det smarte ved cirkeltræning er at, man kan træne uden udstyr og med udstyr.

Vi kombinere puls træning med styrke, så du arbejder med dit kredsløb og din kropsstyrke punkter.

Cirkeltræning er en trænings form hvor alle kan deltage på hver sit niveau, mænd og kvinder træner side om side med hver deres modstand.

Der trænes med intervaller af ca. 1 minuts arbejde og 15 sekunders pause med 10-15 forskellige øvelser. Effekten af træningen er øget kondition, opstramning og formgivning af din krop samt mere energi i din hverdag.

Træningen foregår inde i vores sal.

Wing Tsun

Hvad er Wing  Tsun Kung-Fu?

Wing Tsun stammer fra Kina og tilhører kampkunsten Kung -Fu (kinesisk for “hårdt arbejde”).

Ifølge legenden blev Wing Tsun kampkunsten udviklet for ca. 300 år siden af to kvinder, hvor der på det tidspunkt var borgerkrig i Kina.

Siden er Wing Tsjun kampkunsten videregivet ned i generationer og forbedret i en lille cirkel af venner og familie.

Brug din modstanders kraft

Wing Tsjun ser ikke sig selv som en kampsport, fordi virkelighedens selvforsvar ikke følger regler.

Målet med denne type selvforsvar er at videregive viden og teknikker, der giver en person mulighed for at kunne klare en stresset farlig situation.

Man kan ikke overvinde en fysisk stærkere person med rå kraft. Derfor følger Wing Tsun enkle og nemme bevægelser, som er baseret på principper, der er gennemtænkte og brugt i mange hundrede år.

Specielt udviklet til børn og kvinder

Da Wing Tsun er udviklet til fysisk svage mennesker gør det, at det er et ideelt selvforsvar til kvinder, børn o mindre fysisk stærke mænd.

Her kommer Wing Tsun til sit rette. I Wing Tsun vil du træne dine reflekser og muskler til at reagere på kraft og bevægelse.

Lær at genkende og undgå farer

I Wing Tsun lærer eleverne at genkende og for­ berede sig til situationer, hvor der er behov for at forsvare sig selv. Wing Tsjun lærer dig teknikker, som vil hjælpe dig til at komme væk fra en fare hurtigst muligt.

WT træning tilbyder dig mange fordele

Din selvtillid vil stige, samt din kondition. Du vil lære at kunne være rolig i stressede situationer.

Du vil opdage nye sider af din krop og presse dine grænser.

Wing Tsjun er sjovt at lære og dyrke, du vil samtidig møde nye mennesker og træne med andre lige­ sindede mennesker.

Instruktører:

Wing tsun vestegenen har følgende trænere:

Sifu Nichlas Farup

Sisuk Daniel Bryde

Sisuk Kristian Nielsen

Samt gæste træner

Senior træning

Vi træner ikke for at blive yngre , vi træner for at blive ældre….

Det anbefales at være fysisk aktiv 30 minutter om dage til ælder over 65 år.

New Fitness har stor erfaring med senior træning. Service og vejledning sætter vi højt for dig. vi tager hensyn til den enkelte behov. du vil sammen med din instruktør før lagt et trænings forløb der passer til dig. Alt ud fra hvor du er i dag. Feks. slidgigt , diabetes , kol .osv

New Fitness har en stor gruppe seniorer der mødes og træner jævnlig. Det er altid nemmere at gå til træning når man ved man møder ligestillet.
Socialt samvær en kop kaffe er også noget vi har brug for.

At være fysisk aktiv som ældre er med til at vedligeholde din livskvalitet mindske chancen for at dit helbred skal sætte en stopper for nogle af de ting du godt kan lide feks. sport , gå ture , rejser osv
Selv om du/i ikke har trænet styrketræning før kan der allerede efter 8 uger mærkes en markant forskel.

Senior hold træning 2 gang om ugen. Se holdplan

Som medlem i New Fitness har du adgang til træning hverdag , når det passer dig. Altid kyndigt personale til rådighed med hjælp og vejledning.
Din garanti for tryghed.

  • Dit udbytte af styrketræning
  • Øget velvære
  • Øget styrke
  • Bedre balance
  • Bedre kondition
  • Bedre funktionelt
  • Socialt samvær
  • Reducere risikoen for fald eller andre skader i hverdagen.