Vi gør din træning enklere.

Vil du blive stærkere? Mere fast? Gå ned i vægt? Lave 100 burbees? Mere overskud i hverdagen?Uanset hvilke mål du har med din træning.

Vi vil hjælpe dig!

Kontakt os på:
4362 1771

BLIV MEDLEM
artikel

opening
provetime
New Fitness Card Banner
senior


Vi træner ikke for at blive yngre vi træner for at blive ældre

Box-Main

New Fitness åbnede i 1986

New Fitness et træningscenter hvor vi er der for dig…

  • Er du træt af store fitness centre med dårlig service ?
  • Er du sikker på du træner korrekt ?
  • Kunne du ønske dig en personlig betjening og ikke bare være et medlemsnummer ?


Dine fordel hos os

  • Vi planlægger dit træningsforløb
  • Vi planlægger dit træningsprogram
  • Vi laver opfølgning på din træning


Vi har ingen binding. Dermed kan du hurtigt melde dig ud igen, hvis dit medlemskab hos os ikke lever op til dine forhåbninger. Men vi håber og tror dog på, at du bliver glad for at være hos os, og at du ikke forlader os lige med det samme.

Nogle få ord om os

Du kommer til at føle dig hjemme i New Fitness. Alle i New Fitness kommer til at arbejde hårdt for at DU som medlem får, hvad du ønsker , hvert medlem får tilknyttet en kompetent instruktør, som vil gøre alt for at motivere og støtte dig, så du opnår de resultater, som du ønsker dig.

“New Fitness skal være det bedste fitness center målt på service, miljø, kvalitet og hygiejne”.Det er vores fornemmeste formål at skabe glæde og gode oplevelser, og det fører os frem til vores mission… “New Fitness vil gennem et godt udstyret træningslokale og bredt udvalg af aerobichold, samt god hygiejne, indbydende omgivelser og god service arbejde for at skabe et godt træningssted til folk i alderen 15-?”

Hvem træner i New Fitness

Alle har et formål eller et ønske med at gå til træning , for at komme i en bedre form eller vedligeholde den nuværende form. Mænd , Kvinder , unge og ældre. Vi har dem alle hos os.

Der er dem som kommer i New Fitness for at tabe sig x-antal kilo fedt. Der er dem, som kommer i New Fitness af helbredsmæssige årsager – bl.a. hjerteproblemer, blodprop, blodtryk , diabetes og knogleskørhed. Der er dem, som kommer i New Fitness for at oparbejde en bedre kondition. Der er dem, som kommer i New Fitness for primært at dyrke aerobic..Der er dem som kommer i New Fitness for at øge styrke og muskelmasse. Der er dem, som kommer i New Fitness i forbindelse med genoptræning af skade i f.eks. knæ, skulder eller ryg. Der er dem, som kommer i New Fitness og bruger fitnesstræningen som supplementstræning til anden sport styrke og udholdenhed.F.eks Fodbold , håndbold , golf , tennis , løb osv.